Barometer Duurzame Bloemist

Wij van BELEVING in Soest zijn gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist met de bronzen status.

Duurzaamheid

BELEVING in Soest is gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist met de bronzen status. Met dit onafhankelijke keurmerk tonen wij aan dat het assortiment bloemen en planten en de bedrijfsvoering duurzamer zijn. Aangesloten bloemisten bij FloraNL hebben de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren. Daardoor vormen we samen een duurzaam netwerk en worden uw bestellingen door een duurzame vakbloemist bezorgd. Ook zakelijk kunt u bijdragen aan duurzaamheid door duurzaam uw bloemen in te kopen. 

 

Verschil gewone en duurzame bloemist

Op het blote oog kun je het niet zien, het verschil tussen een gecertificeerde en een normale bloemist die zegt ook wel duurzaam te zijn. Vaak zie je het ook niet aan de bloemen en planten zelf. Terwijl gecertificeerd duurzaam de norm zou moeten zijn. Hoe weet u dit dan wel?

Het verschil zit in de erkenning van de bloemist door een controlerende instantie. Bij een gecertificeerde bloemist gaat het om meer dan alleen duurzame bloemen, het gaat over de geheel verantwoorde bedrijfsvoering. Natuurlijk gaat het ook om de manier waarop bloemen en planten gekweekt worden. En uiteraard, hoe bloemen en planten te koop zijn, verwerkt, verpakt en vervoerd worden.

Bestel duurzamer boeket

Meerwaarde voor u als klant

Behalve dat het u hopelijk een goed gevoel geeft dat u als bewuste klant ook bij een bewuste bloemist inkoopt, is het fijn dat bij ieder boeket dat bij ons de deur uitgaat ook een duurzaam Label wordt toegevoegd aan het boeket. Zodat u als schenker de bewuste boodschap aan uw gewaarde relaties doorgeeft!

Aangesloten bloemisten bij FloraNL hebben de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren. Daardoor vormen we samen een duurzaam netwerk en worden uw bestellingen door een duurzame vakbloemist bezorgd.

Zakelijk en duurzaam bestellen

Duurzame verantwoording

Naast milieu-eisen en sociale verantwoording in de bedrijfsvoering, zoals energieverbruik, verpakkingsmateriaal, schoonmaakmiddelen en correcte omgang met de medewerkers en medemens, wordt de duurzame inkoop van bloemen en planten administratief goed bijgehouden en onder de loep genomen door een onafhankelijke instantie.

WILT U:
• Iets weten over alle duurzame keurmerken voor bloemen en planten?
• Meer lezen over de Barometer Duurzame Bloemist?
• Duurzame verzorgingstips?
• Of gewoon meer lezen over gecertificeerde, duurzame bloemisten?

Ga naar MijnDuurzameBloemist.nl

Soesterbergsestraat 31-03
3768 EA Soest
T 035 - 88 75 777
M 06 - 46 188 250
KVK 61229105